Brygger: Gustav Foseid Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 13A Frukt/grønnsaksøl (basistype 1A Moderne lys lager) Ekstra ingredienser: Tomat OG: 1048 FG: 1008 Mengde vørter: 42,0l Mengde ferdig øl: 40,0l Alkoholstyrke: 5,4% Beregnet IBU: 11,0 Beregnet farge: 5 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 7 kg tysk pilsnermalt 4 kg flaked mais [B]Humle og krydder[/B] 15 g Columbus 12,8% 60 minutter [B]Andre ingredienser[/B] Tomatjuice Bloody mary mix (Mr & Mrs T) Tilsatt ved flasking [B]Meskeinformasjon[/B] Start på 55 grader, økte gradvis til 63 grader 63 grader i 80 minutter [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Saflager W-34/70 Gjærmengde: 5 pakker Informasjon om gjæring: Tilsatte 4 pakker ved start av gjæring. Ei uke på ca 9 grader. Økte til ca 13 grader etter ei uke og tilsatte mer gjær [B]Kommentarer[/B] Oppskrift for basisølet. Tomat tilsatt ved flasking. Deretter pasteurisert. [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 30. desember 2012 Flasket: 24. mars 2013 Filtrert: Ja Karbonering: F