Brygger: Petter Buhagen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 6B Amerikansk IPA OG: 1062 FG: 1012 Mengde vørter: 23,0l Mengde ferdig øl: 19,0l Alkoholstyrke: 6,9% Beregnet IBU: 60,0 Beregnet farge: 13 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 6 kg Maris Otter Pale Malt 500 g Hvetemalt 200 g CaraAmber [B]Humle og krydder[/B] 25 g Columbus 15,5% 60 min 25 g Citra 13,5% 15 min 50 g Cascade 6,8% 1 min 50 g Citra 13,5% 1 min 53 g Cascade 6,8% tørr 48 g Citra 13,5% tørr [B]Andre ingredienser[/B] 1 tablett Whirlflock kokes i 15 min [B]Meskeinformasjon[/B] 21,5 liter vann 67°C i 60 minutter 77°C i 15 minutter Skylte med 11 liter vann ca 78°C [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Safale US-05 Gjærmengde: 11,5 g rehydrert Informasjon om gjæring: 18°C i 3 dager 20°C i 10 dager [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 22. februar 2017 Flasket: 7. mars 2017 Filtrert: Nei Karbonering: N