Brygger: Petter Buhagen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 6B Amerikansk IPA
OG: 1062
FG: 1012
Mengde vørter: 23,0l
Mengde ferdig øl: 19,0l
Alkoholstyrke: 6,9%
Beregnet IBU: 60,0
Beregnet farge: 13 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
6 kg Maris Otter Pale Malt
500 g Hvetemalt
200 g CaraAmber

[B]Humle og krydder[/B]
25 g Columbus 15,5% 60 min
25 g Citra 13,5% 15 min
50 g Cascade 6,8% 1 min
50 g Citra 13,5% 1 min
53 g Cascade 6,8% tørr
48 g Citra 13,5% tørr

[B]Andre ingredienser[/B]
1 tablett Whirlflock kokes i 15 min

[B]Meskeinformasjon[/B]
21,5 liter vann
67°C i 60 minutter
77°C i 15 minutter
Skylte med 11 liter vann ca 78°C

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Safale US-05
Gjærmengde: 11,5 g rehydrert
Informasjon om gjæring:
18°C i 3 dager
20°C i 10 dager

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 22. februar 2017
Flasket: 7. mars 2017
Filtrert: Nei
Karbonering: N