Brygger: Jan Inge Ohren Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 13E Andre tilsetninger (basistype 11A Belgisk dubbel/Bruin) Ekstra ingredienser: Ingefær og lakris OG: 1,060 FG: 1,015 Mengde vørter: 21,0l Mengde ferdig øl: 19,0l Alkoholstyrke: 5,91% Beregnet IBU: 23,0 Beregnet farge: 31 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 3500g Belgisk Pilsner 1500g Belgisk Pale Ale 500g Cara-Munich 200g Special B 500g Brun sukker [B]Humle og krydder[/B] Styrian Goldings 27G 60 min Styrian Goldings 15G 10 min [B]Andre ingredienser[/B] 120G lakris 15G ingefaer biter 40G ingefaer revet 40G ingefaer tørket 80G ingefaer revet tilsatt etter 3 dager [B]Meskeinformasjon[/B] 60 min 66 C 5 min 72 C [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Safbrew S-33 Gjærmengde: 23G Informasjon om gjæring: 20 grader i to uker [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 24. februar 2015 Flasket: 12. mars 2015 Filtrert: Nei Karbonering: N