Brygger: Jan Inge Ohren
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 13E Andre tilsetninger (basistype 11A Belgisk dubbel/Bruin)
Ekstra ingredienser: Ingefær og lakris
OG: 1,060
FG: 1,015
Mengde vørter: 21,0l
Mengde ferdig øl: 19,0l
Alkoholstyrke: 5,91%
Beregnet IBU: 23,0
Beregnet farge: 31 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
3500g Belgisk Pilsner
1500g Belgisk Pale Ale
500g Cara-Munich
200g Special B
500g Brun sukker

[B]Humle og krydder[/B]
Styrian Goldings 27G 60 min
Styrian Goldings 15G 10 min

[B]Andre ingredienser[/B]
120G lakris
15G ingefaer biter
40G ingefaer revet
40G ingefaer tørket
80G ingefaer revet tilsatt etter 3 dager

[B]Meskeinformasjon[/B]
60 min 66 C
5 min 72 C

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Safbrew S-33
Gjærmengde: 23G
Informasjon om gjæring:
20 grader i to uker

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 24. februar 2015
Flasket: 12. mars 2015
Filtrert: Nei
Karbonering: N