Brygger: Geir haugland
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 13A Frukt/grønnsaksøl (basistype 12E Berliner weisse)
Ekstra ingredienser: 1kg pasjonsfruktpure
OG: 64
FG: 19
Mengde vørter: 16,0l
Mengde ferdig øl: 12,0l
Alkoholstyrke: 5,9%
Beregnet IBU: 25,0
Beregnet farge: 4,4 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Hvete malt, pilsner malt, Acidulated malt, spelt flak

[B]Humle og krydder[/B]
Citra, azacca, hull melon.

[B]Andre ingredienser[/B]
1Kg pasjonsfruktpure.

[B]Meskeinformasjon[/B]
Mesket på 68 grader

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Vossa kveik
Gjærmengde: 1 Spiseskjei
Informasjon om gjæring:
Surnet med biola på 40 grader et døgn, så gjeret på 40 grader 3 døgn, så 20 grader frem til flasking

[B]Kommentarer[/B]
Vørter er ikke kokt, ved avrenning tilsatt humle og økt temp til ca 90 grader. Så kjølt til 40 grader og tilsatt biola.

[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 29. august 2017
Flasket: 26. september 2017
Filtrert: Nei
Karbonering: N