Brygger: Geir haugland Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 13A Frukt/grønnsaksøl (basistype 12E Berliner weisse) Ekstra ingredienser: 1kg pasjonsfruktpure OG: 64 FG: 19 Mengde vørter: 16,0l Mengde ferdig øl: 12,0l Alkoholstyrke: 5,9% Beregnet IBU: 25,0 Beregnet farge: 4,4 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Hvete malt, pilsner malt, Acidulated malt, spelt flak [B]Humle og krydder[/B] Citra, azacca, hull melon. [B]Andre ingredienser[/B] 1Kg pasjonsfruktpure. [B]Meskeinformasjon[/B] Mesket på 68 grader [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Vossa kveik Gjærmengde: 1 Spiseskjei Informasjon om gjæring: Surnet med biola på 40 grader et døgn, så gjeret på 40 grader 3 døgn, så 20 grader frem til flasking [B]Kommentarer[/B] Vørter er ikke kokt, ved avrenning tilsatt humle og økt temp til ca 90 grader. Så kjølt til 40 grader og tilsatt biola. [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 29. august 2017 Flasket: 26. september 2017 Filtrert: Nei Karbonering: N