Brygger: Rolf Bakke Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 2C Märzen OG: 1061 FG: 1024 Mengde vørter: 40,0l Mengde ferdig øl: 37,6l Alkoholstyrke: 4,9% Beregnet IBU: 26,0 Beregnet farge: 48 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 3335 gr. Pilsmalt, EBC 3,5 1515 gr. Amber, Thomas Fawcett, EBC 100 545 gr. Maris Otter, EBC 6,5 325 gr. Pale Chocolate Malt, EBC 600 285 gr. Caragold, EBC 120 50 gr. Special B, EBC 350 [B]Humle og krydder[/B] 20 gr. Amarillo Pellet, IBU 8,4 tid 01:00 20 gr. Amarillo Pellet, IBU 8,4 tid 00:05 20 gr. Amarillo Pellet, IBU 8,4 tid 00:00 [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 68 grader, 75 min 78 grader, 30 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP833 German Bock Gjærmengde: 437 ml. Slurry Informasjon om gjæring: 9-11 grader 26 dager [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 5. november 2016 Flasket: 29. desember 2016 Filtrert: Nei Karbonering: F