Brygger: Rolf Bakke
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 2C Märzen
OG: 1061
FG: 1024
Mengde vørter: 40,0l
Mengde ferdig øl: 37,6l
Alkoholstyrke: 4,9%
Beregnet IBU: 26,0
Beregnet farge: 48 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
3335 gr. Pilsmalt, EBC 3,5
1515 gr. Amber, Thomas Fawcett, EBC 100
545 gr. Maris Otter, EBC 6,5
325 gr. Pale Chocolate Malt, EBC 600
285 gr. Caragold, EBC 120
50 gr. Special B, EBC 350

[B]Humle og krydder[/B]
20 gr. Amarillo Pellet, IBU 8,4 tid 01:00
20 gr. Amarillo Pellet, IBU 8,4 tid 00:05
20 gr. Amarillo Pellet, IBU 8,4 tid 00:00

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
68 grader, 75 min
78 grader, 30 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP833 German Bock
Gjærmengde: 437 ml. Slurry
Informasjon om gjæring:
9-11 grader 26 dager

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 5. november 2016
Flasket: 29. desember 2016
Filtrert: Nei
Karbonering: F