Brygger: Thomas Aasberg
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 5G Old ale
OG: 1075
FG: 1018
Mengde vørter: 27,0l
Mengde ferdig øl: 26,0l
Alkoholstyrke: 7,5%
Beregnet IBU: 45,0
Beregnet farge: 45 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
80% Pale malt
6% Amber malt 125 EBC
4% Cara crystal 120 EBC
4% Dark crystal 400 EBC
1% Carafa Special 1 900 EBC
4% Molasses

[B]Humle og krydder[/B]
62g Target @ 90 min
30g EKG @ 15 min
30g EKG @ 2 min

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
64 grader i 90 min
77 grader i 15 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP002
Gjærmengde: 1 rør, 3l starter
Informasjon om gjæring:
Pitch på 18 grader, free rise til 21.
Åpen gjæring de 4 første dagene.

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 16. april 2016
Flasket: 14. mai 2016
Filtrert: Nei
Karbonering: N