Brygger: Thomas Aasberg Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 5G Old ale OG: 1075 FG: 1018 Mengde vørter: 27,0l Mengde ferdig øl: 26,0l Alkoholstyrke: 7,5% Beregnet IBU: 45,0 Beregnet farge: 45 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 80% Pale malt 6% Amber malt 125 EBC 4% Cara crystal 120 EBC 4% Dark crystal 400 EBC 1% Carafa Special 1 900 EBC 4% Molasses [B]Humle og krydder[/B] 62g Target @ 90 min 30g EKG @ 15 min 30g EKG @ 2 min [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 64 grader i 90 min 77 grader i 15 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP002 Gjærmengde: 1 rør, 3l starter Informasjon om gjæring: Pitch på 18 grader, free rise til 21. Åpen gjæring de 4 første dagene. [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 16. april 2016 Flasket: 14. mai 2016 Filtrert: Nei Karbonering: N