Brygger: Dagfinn Salte Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 6B Amerikansk IPA OG: 1,061 FG: 1,012 Mengde vørter: 21,0l Mengde ferdig øl: 18,0l Alkoholstyrke: 6,4% Beregnet IBU: 102,0 Beregnet farge: 10 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Pale Malt Vienna Havregryn Lys caramalt [B]Humle og krydder[/B] Columbus Simcoe Equinox Mosaic [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 70min en stegs mesk, med parti skylling. [B]Gjæring[/B] Gjærtype: US-05 Gjærmengde: 2pk rehydrert Informasjon om gjæring: Fire dager på 16C gradvis stigning til 19C. Holdt på 19C frem til dag 12 da den blir satt til cold crash [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 14. februar 2016 Flasket: 28. februar 2016 Filtrert: Nei Karbonering: N