Brygger: Dagfinn Salte
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 6B Amerikansk IPA
OG: 1,061
FG: 1,012
Mengde vørter: 21,0l
Mengde ferdig øl: 18,0l
Alkoholstyrke: 6,4%
Beregnet IBU: 102,0
Beregnet farge: 10 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Pale Malt
Vienna
Havregryn
Lys caramalt

[B]Humle og krydder[/B]
Columbus
Simcoe
Equinox
Mosaic

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
70min en stegs mesk, med parti skylling.

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: US-05
Gjærmengde: 2pk rehydrert
Informasjon om gjæring:
Fire dager på 16C gradvis stigning til 19C. Holdt på 19C frem til dag 12 da den blir satt til cold crash

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 14. februar 2016
Flasket: 28. februar 2016
Filtrert: Nei
Karbonering: N