Brygger: Øyvind Aardal Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 8E Moderne porter og stout OG: 1,063 FG: 1,016 Mengde vørter: 80,0l Mengde ferdig øl: 70,0l Alkoholstyrke: 5,4% Beregnet IBU: 30,6 Beregnet farge: 77,6 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Maris Otter 74,3% Brown Malt 11,4% Chateau Cara Gold 5,7% Flaked Wheat 3,1% Crisp Chocolate 2,9% BlackPrinz 2,6% [B]Humle og krydder[/B] East Kent Goldings 28,1 IBU @ 60min East Kent Goldings 38g @10 min [B]Andre ingredienser[/B] Whirlfloc 1 tab WLN1000 1ts Brewers Clarex 2 rør Isinglass 10ts @7 dager [B]Meskeinformasjon[/B] 69 grader 40 minutter 74 grader 10 minutter [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP002 Gjærmengde: 708mrd celler Informasjon om gjæring: 19,4 grader i 16 dager 12-15 grader i 3 mnd (fat) [B]Kommentarer[/B] Flasket med beergun [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 25. november 2016 Flasket: 14. desember 2016 Filtrert: Nei Karbonering: F