Brygger: Christopher Aalholm Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 8E Moderne porter og stout OG: 1061 FG: 1020 Mengde vørter: 6,0l Mengde ferdig øl: 5,8l Alkoholstyrke: 5,6% Beregnet IBU: 68,0 Beregnet farge: 138 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Maris Otter Pale Malt 74,6% Carapils 8,8% Chocolate Malt 6,6% Roasted Barley 6,6% Crystal Malt 60L 3,5% [B]Humle og krydder[/B] Cascade 3g/l - 60 min Cascade 1.7g/l - 15 min Cascade 1.5g/l - 2 min [B]Andre ingredienser[/B] 1dl kaldtrukket kaffe ved flasking. (15 gram kaffe til 100 gram vann) [B]Meskeinformasjon[/B] 67 grader i 60 minutter [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP001 Gjærmengde: 1 rør Informasjon om gjæring: 19 dager på ca. 21 grader [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 6. september 2014 Flasket: 25. september 2014 Filtrert: Nei Karbonering: N