Brygger: Christopher Aalholm
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 8E Moderne porter og stout
OG: 1061
FG: 1020
Mengde vørter: 6,0l
Mengde ferdig øl: 5,8l
Alkoholstyrke: 5,6%
Beregnet IBU: 68,0
Beregnet farge: 138 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Maris Otter Pale Malt 74,6%
Carapils 8,8%
Chocolate Malt 6,6%
Roasted Barley 6,6%
Crystal Malt 60L 3,5%

[B]Humle og krydder[/B]
Cascade 3g/l - 60 min
Cascade 1.7g/l - 15 min
Cascade 1.5g/l - 2 min

[B]Andre ingredienser[/B]
1dl kaldtrukket kaffe ved flasking. (15 gram kaffe til 100 gram vann)

[B]Meskeinformasjon[/B]
67 grader i 60 minutter

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP001
Gjærmengde: 1 rør
Informasjon om gjæring:
19 dager på ca. 21 grader

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 6. september 2014
Flasket: 25. september 2014
Filtrert: Nei
Karbonering: N