Brygger: Dag Sveen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 10D Saison OG: 1,050 FG: 1,001 Mengde vørter: 22,0l Mengde ferdig øl: 20,0l Alkoholstyrke: 6,4% Beregnet IBU: 28,6 Beregnet farge: 11 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 3.4kg Pilsnermalt 0.5kg Munich 1 0.5kg Hvetemalt 0.1kg Caramunich 1 0.4kg Dememerasukker [B]Humle og krydder[/B] 5g Sorachi Ace 60 min 10g Sorachi Ace 30 min 15g Nelson Sauvin 5 min 10g Sorachi Ace 5 min 35g Nelson Sauvin Tørrhumlig 15g Appelsinskall Søt 5 min 5g Ingefærrot 10 min [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] Mesked på 66 grader celsius i 60 min. Skylling på 76 grader celsius. [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP 566 Gjærmengde: 184 billioner Informasjon om gjæring: Free rise fra 19 til 20 første døgn. Deretter 1 grad celsius opp hver dag til 27 grader og holder stabil temp. 10 dager totalt. Secondary 20 grader 7 dager [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 15. februar 2015 Flasket: 5. mars 2015 Filtrert: Nei Karbonering: N