Brygger: Dag Sveen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 10D Saison
OG: 1,050
FG: 1,001
Mengde vørter: 22,0l
Mengde ferdig øl: 20,0l
Alkoholstyrke: 6,4%
Beregnet IBU: 28,6
Beregnet farge: 11 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
3.4kg Pilsnermalt
0.5kg Munich 1
0.5kg Hvetemalt
0.1kg Caramunich 1
0.4kg Dememerasukker

[B]Humle og krydder[/B]
5g Sorachi Ace 60 min
10g Sorachi Ace 30 min
15g Nelson Sauvin 5 min
10g Sorachi Ace 5 min
35g Nelson Sauvin Tørrhumlig

15g Appelsinskall Søt 5 min
5g Ingefærrot 10 min

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
Mesked på 66 grader celsius i 60 min.

Skylling på 76 grader celsius.

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP 566
Gjærmengde: 184 billioner
Informasjon om gjæring:
Free rise fra 19 til 20 første døgn.
Deretter 1 grad celsius opp hver dag til 27 grader og holder stabil temp. 10 dager totalt.

Secondary 20 grader 7 dager

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 15. februar 2015
Flasket: 5. mars 2015
Filtrert: Nei
Karbonering: N