Brygger: Fred-Stian Martila Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 4E Amerikansk pale ale OG: 1,046 FG: 1,010 Mengde vørter: 29,0l Mengde ferdig øl: 24,0l Alkoholstyrke: 4,7% Beregnet IBU: 24,5 Beregnet farge: 16 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 2,5 kg pale malt (5 ebc) 2,5 kg pilsner malt (3,5 ebc) 0,6 kg caramalt (90 ebc) [B]Humle og krydder[/B] Citra - 8 gram @ 45 min Mosaic - 15 gram @ 15 min Citra - 25 gram @ 5 min Cascade - 23 gram @ 0 min Cascade - 20 gram - tørrhumling etter 4 dager Citra - 20 gram - tørrhumling etter 4 dager Cascade - 20 gram tørrhumling etter 7 dager Citra- 20 gram - tørrhumling etter 7 dager [B]Andre ingredienser[/B] Irish moss - 1 teskje [B]Meskeinformasjon[/B] 65 grader i 60 minutter [B]Gjæring[/B] Gjærtype: US-05 Gjærmengde: 2 pakker Informasjon om gjæring: 18 grader - 2 døgn 20 grader 12 døgn [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 17. februar 2016 Flasket: 2. mars 2016 Filtrert: Nei Karbonering: N