Brygger: Fred-Stian Martila
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 4E Amerikansk pale ale
OG: 1,046
FG: 1,010
Mengde vørter: 29,0l
Mengde ferdig øl: 24,0l
Alkoholstyrke: 4,7%
Beregnet IBU: 24,5
Beregnet farge: 16 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
2,5 kg pale malt (5 ebc)
2,5 kg pilsner malt (3,5 ebc)
0,6 kg caramalt (90 ebc)

[B]Humle og krydder[/B]
Citra - 8 gram @ 45 min
Mosaic - 15 gram @ 15 min
Citra - 25 gram @ 5 min
Cascade - 23 gram @ 0 min

Cascade - 20 gram - tørrhumling etter 4 dager
Citra - 20 gram - tørrhumling etter 4 dager
Cascade - 20 gram tørrhumling etter 7 dager
Citra- 20 gram - tørrhumling etter 7 dager

[B]Andre ingredienser[/B]
Irish moss - 1 teskje

[B]Meskeinformasjon[/B]
65 grader i 60 minutter

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: US-05
Gjærmengde: 2 pakker
Informasjon om gjæring:
18 grader - 2 døgn
20 grader 12 døgn

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 17. februar 2016
Flasket: 2. mars 2016
Filtrert: Nei
Karbonering: N