Brygger: Andreas Møller Frich Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 8E Moderne porter og stout OG: 1,057 FG: 1,014 Mengde vørter: 28,5l Mengde ferdig øl: 22,0l Alkoholstyrke: 6,1% Beregnet IBU: 35,3 Beregnet farge: 55,1 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 3.5 kg maris otter 2.5 kg Munich type 1 500 gram melanoiden malt 250 gram caraaroma 250 gram carafa 1 100 gram roasted barley 50 gram black barley staut [B]Humle og krydder[/B] 40 gram chinook - 0 min 40 gram EKG - 5 min 20 gram EKG - 10 min 40 gram saaz - 15 min 40 gram EKG - 60 min [B]Andre ingredienser[/B] 1,5 tablett wihrfloc 15 min 1 ts gærnering 15 min [B]Meskeinformasjon[/B] 67 grader i 75 min skyllet i 5 min med 5,5 liter vann på 75,6 grader [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Wyeast 1084 Gjærmengde: 2 pk Informasjon om gjæring: 19 grader på dunk i 2 uker 19 grader på flaske i 3 uker 3 døgn på 3 grader [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 7. februar 2015 Flasket: 21. februar 2015 Filtrert: Nei Karbonering: N