Brygger: Marius H. Steen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 11B Mørk sterk belgisk ale OG: 1,085 FG: 1,016 Mengde vørter: 25,0l Mengde ferdig øl: 23,0l Alkoholstyrke: 9,2% Beregnet IBU: 27,0 Beregnet farge: 38 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 8,5kg Maris Otter 1,1kg Munich type 2 0,26kg Flaked Wheat 0,17kg Caramunich type 2 0,10kg Chocolate malt 0,10kg Special B 0,30kg Candissukker [B]Humle og krydder[/B] 24gr Magnum 14,2% 60 min 8gr Hallertauer Hersbr. 3,7% 15 min 5gr EKG 5,6% 15 min 7gr Saaz 3,1% 1 min 7gr Styrian Goldings 4,1% 1 min 5gr Orange peel bitter 5 min 3gr Coriander seeds 5 min [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 1t ved 66 grader [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP530 Gjærmengde: ihht mrmalty Informasjon om gjæring: 3 uker ved 20 grader [B]Kommentarer[/B] Karbonert til volco2: 2.4 [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 8. august 2012 Flasket: 31. august 2012 Filtrert: Nei Karbonering: N