Brygger: Joakim Olavesen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 6B Amerikansk IPA
OG: 1,060
FG: 1,011
Mengde vørter: 27,0l
Mengde ferdig øl: 23,0l
Alkoholstyrke: 6,4%
Beregnet IBU: 52,0
Beregnet farge: 21 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
6,6 kg Maris Otter
0,7 kg Carahell
0,49 kg Kaffe malt
0,36 kg Caramunich 1

[B]Humle og krydder[/B]
20 gram Warrior 60 min
35 gram Mosaic 15 min
40 gram Amarillo 5 min
40 gram Ahtanum 1 min
20 gram Mosaic 1 min
20 gram Galaxy 1 min
25 gram Amarillo 9 dager
25 gram Galaxy 9 dager
25 gram Amarillo 5 dager
25 gram Galaxy 5 dager

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
60 min på 66 grader
10 min på 76 grader

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Safale US-05
Gjærmengde: 2 pakker
Informasjon om gjæring:
18 til 21 grader
Coldcrash på 2 grader i 2 døgn

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 21. januar 2016
Flasket: 7. februar 2016
Filtrert: Nei
Karbonering: N