Brygger: Joakim Olavesen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 6B Amerikansk IPA OG: 1,060 FG: 1,011 Mengde vørter: 27,0l Mengde ferdig øl: 23,0l Alkoholstyrke: 6,4% Beregnet IBU: 52,0 Beregnet farge: 21 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 6,6 kg Maris Otter 0,7 kg Carahell 0,49 kg Kaffe malt 0,36 kg Caramunich 1 [B]Humle og krydder[/B] 20 gram Warrior 60 min 35 gram Mosaic 15 min 40 gram Amarillo 5 min 40 gram Ahtanum 1 min 20 gram Mosaic 1 min 20 gram Galaxy 1 min 25 gram Amarillo 9 dager 25 gram Galaxy 9 dager 25 gram Amarillo 5 dager 25 gram Galaxy 5 dager [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 60 min på 66 grader 10 min på 76 grader [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Safale US-05 Gjærmengde: 2 pakker Informasjon om gjæring: 18 til 21 grader Coldcrash på 2 grader i 2 døgn [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 21. januar 2016 Flasket: 7. februar 2016 Filtrert: Nei Karbonering: N