Brygger: Arne Marius Haugen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 13E Andre tilsetninger (basistype 9E Imperial stout) Ekstra ingredienser: OG: 1,108 FG: 1,030 Mengde vørter: 60,0l Mengde ferdig øl: 40,0l Alkoholstyrke: 10,2% Beregnet IBU: 66,0 Beregnet farge: 120 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 25kg palemalt 1,8kg roasted barley 1,8kg light chocolate 1kg caramel 160 1kg crystal 275 2kg demera sukker [B]Humle og krydder[/B] 170g magnum @60min 100g EKG @ 15min 100g EKG@ 0min [B]Andre ingredienser[/B] Eikefatlagret Kakaonibs vodka [B]Meskeinformasjon[/B] 68c infusjon [B]Gjæring[/B] Gjærtype: wlp028 Gjærmengde: 3liter starter Informasjon om gjæring: 14dager i 20c, 14dager på ferskt eikefat. [B]Kommentarer[/B] Eikefatlagret imperial stout tilsatt kakaonibs trukket i vodka. En colab. [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 22. juni 2017 Flasket: 1. august 2017 Filtrert: Nei Karbonering: F