Brygger: Arne Marius Haugen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 13E Andre tilsetninger (basistype 9E Imperial stout)
Ekstra ingredienser: 
OG: 1,108
FG: 1,030
Mengde vørter: 60,0l
Mengde ferdig øl: 40,0l
Alkoholstyrke: 10,2%
Beregnet IBU: 66,0
Beregnet farge: 120 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
25kg palemalt
1,8kg roasted barley
1,8kg light chocolate
1kg caramel 160
1kg crystal 275
2kg demera sukker

[B]Humle og krydder[/B]
170g magnum @60min
100g EKG @ 15min
100g EKG@ 0min

[B]Andre ingredienser[/B]
Eikefatlagret
Kakaonibs
vodka

[B]Meskeinformasjon[/B]
68c infusjon

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: wlp028
Gjærmengde: 3liter starter
Informasjon om gjæring:
14dager i 20c, 14dager på ferskt eikefat.

[B]Kommentarer[/B]
Eikefatlagret imperial stout tilsatt kakaonibs trukket i vodka. 
En colab.

[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 22. juni 2017
Flasket: 1. august 2017
Filtrert: Nei
Karbonering: F