Brygger: Jan Erik Garshol Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 5A Engelsk brown ale OG: 1050 FG: 1011 Mengde vørter: 27,0l Mengde ferdig øl: 25,0l Alkoholstyrke: 5,2% Beregnet IBU: 25,0 Beregnet farge: 50 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 3250 g Warminster Maris Otter Pale, EBC 5 500 g Warminster Brown, EBC 100 500 g Flaka Havre, EBC 1 150 g Muntons Chocolate, EBC 1025 300 g Castle Cara Gold, EBC 120 300 g Weyermann Abbey, EBC 55 [B]Humle og krydder[/B] 30g EKG 5.7%, 15 min 15g Sorachi 13.3%, 15 min [B]Andre ingredienser[/B] Irish moss [B]Meskeinformasjon[/B] 68ºC, 60 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Safal US05 Gjærmengde: 1 pk Informasjon om gjæring: Romtemp 21 daga Tilsatt 7 g/l sukker ved flasking [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 2. februar 2016 Flasket: 22. februar 2016 Filtrert: Nei Karbonering: N