Brygger: Jan Erik Garshol
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 5A Engelsk brown ale
OG: 1050
FG: 1011
Mengde vørter: 27,0l
Mengde ferdig øl: 25,0l
Alkoholstyrke: 5,2%
Beregnet IBU: 25,0
Beregnet farge: 50 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
3250 g Warminster Maris Otter Pale, EBC 5
500 g Warminster Brown, EBC 100
500 g Flaka Havre, EBC 1
150 g Muntons Chocolate, EBC 1025
300 g Castle Cara Gold, EBC 120
300 g Weyermann Abbey, EBC 55

[B]Humle og krydder[/B]
30g EKG 5.7%, 15 min
15g Sorachi 13.3%, 15 min

[B]Andre ingredienser[/B]
Irish moss

[B]Meskeinformasjon[/B]
68ºC, 60 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Safal US05
Gjærmengde: 1 pk
Informasjon om gjæring:
Romtemp 21 daga

Tilsatt 7 g/l sukker ved flasking

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 2. februar 2016
Flasket: 22. februar 2016
Filtrert: Nei
Karbonering: N