Brygger: Bjarke Vang Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 4E Amerikansk pale ale OG: 1055 FG: 1014 Mengde vørter: 27,0l Mengde ferdig øl: 23,0l Alkoholstyrke: 5,4% Beregnet IBU: 31,0 Beregnet farge: 14 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Maris Otter Pale Malt 5 EBC 3200 g Cara Pils 37 EBC 250 g Wheat Malt 3 EBC 125 g Crystal Malt 150 EBC 125 g Pilsner Malt 3 EBC 2100 g [B]Humle og krydder[/B] Chinook 12.6% alpha 10 g 60 minutes Chinook 12.6% alpha 35 g 10 minutes Chinook 12.6% alpha 35 g 1 minutes Chinook 12.6% alpha 45 g dry hopped [B]Andre ingredienser[/B] 1 g kalk 6 g gips 3 g flytende (4,5g) 4 g epsom salt [B]Meskeinformasjon[/B] 66 grader i 90 minutter [B]Gjæring[/B] Gjærtype: San Diego Super Yeast (WLP) Gjærmengde: Informasjon om gjæring: Fermented at 18 degrees C for 5 days. Fermented at 20 degrees C for 16 days. [B]Kommentarer[/B] Brygget av Jorg Solheim, Bjarke Vang og Pål Rolfsen. [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 25. februar 2013 Flasket: 15. mars 2013 Filtrert: Nei Karbonering: N