Brygger: Bjarke Vang
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 4E Amerikansk pale ale
OG: 1055
FG: 1014
Mengde vørter: 27,0l
Mengde ferdig øl: 23,0l
Alkoholstyrke: 5,4%
Beregnet IBU: 31,0
Beregnet farge: 14 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Maris Otter Pale Malt	 5	EBC	 	3200	g
Cara Pils 	                	37	EBC	 	250	g
Wheat Malt	        	3	EBC	 	125	g
Crystal Malt 	        	150	EBC	 	125	g
Pilsner Malt                	3	EBC	 	2100	g

[B]Humle og krydder[/B]
Chinook	12.6%	alpha	 	10	g	 	60	minutes
Chinook	12.6%	alpha	 	35	g	 	10	minutes
Chinook	12.6%	alpha	 	35	g	 	1	minutes
Chinook	12.6%	alpha	 	45	g	 	dry	hopped

[B]Andre ingredienser[/B]
1 g kalk
6 g gips
3 g flytende (4,5g)
4 g epsom salt

[B]Meskeinformasjon[/B]
66 grader i 90 minutter

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: San Diego Super Yeast (WLP) 
Gjærmengde: 
Informasjon om gjæring:
Fermented at 18 degrees C for 5 days.
Fermented at 20 degrees C for 16 days.

[B]Kommentarer[/B]
Brygget av Jorg Solheim, Bjarke Vang og Pål Rolfsen.

[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 25. februar 2013
Flasket: 15. mars 2013
Filtrert: Nei
Karbonering: N