Brygger: Bjørn Vistvik
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 4C Engelsk strong bitter/Engelsk pale ale
OG: 1054
FG: 1012
Mengde vørter: 50,0l
Mengde ferdig øl: 45,0l
Alkoholstyrke: 5,5%
Beregnet IBU: 34,0
Beregnet farge: 20 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
8000g Pale
2000g Pale - Maris Otter
140g Crystal 275ebc
540g Crystal 120ebc
500g flaket bygg

[B]Humle og krydder[/B]
60g East Kent Goldings 60 min
60g East Kent Goldings 15 min
40g East Kent Goldings 5 min

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
66 grader i 60 min
76 grader i 10 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Us-04
Gjærmengde: 23g
Informasjon om gjæring:
18 grader i 16 dager
Cold crash

[B]Kommentarer[/B]
Tappet på fat 03.01.2017 og tappet på flaske 10.03.2017 ifbm NM

[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 17. desember 2016
Flasket: 10. mars 2017
Filtrert: Nei
Karbonering: F