Brygger: Bjørn Vistvik Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 4C Engelsk strong bitter/Engelsk pale ale OG: 1054 FG: 1012 Mengde vørter: 50,0l Mengde ferdig øl: 45,0l Alkoholstyrke: 5,5% Beregnet IBU: 34,0 Beregnet farge: 20 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 8000g Pale 2000g Pale - Maris Otter 140g Crystal 275ebc 540g Crystal 120ebc 500g flaket bygg [B]Humle og krydder[/B] 60g East Kent Goldings 60 min 60g East Kent Goldings 15 min 40g East Kent Goldings 5 min [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 66 grader i 60 min 76 grader i 10 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Us-04 Gjærmengde: 23g Informasjon om gjæring: 18 grader i 16 dager Cold crash [B]Kommentarer[/B] Tappet på fat 03.01.2017 og tappet på flaske 10.03.2017 ifbm NM [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 17. desember 2016 Flasket: 10. mars 2017 Filtrert: Nei Karbonering: F