Brygger: Øyvind Langgård Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 7A Weizen/Weissbier OG: 1,054 FG: 1,019 Mengde vørter: 26,0l Mengde ferdig øl: 25,0l Alkoholstyrke: 4,9% Beregnet IBU: 12,9 Beregnet farge: 9,6 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 2,7 kg Weyermann Pils 2,7 kg Weyermann Hvete 0,34 kg Weyermann München 2 0,09 Weyermann Acidulated [B]Humle og krydder[/B] 21 g Smaragd 60 min 21 g Smaragd 10 min 21 g Crystal 10 min 3 g gjærnæring 10 min 3 g Irish moss 10 min [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] En-stegs mesk ved 67*C i 60 min, etterfulgt av utmesking ved 76*C i 10 minutter. BIAB. [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP380 - Hefeweissen Gjærmengde: 300 milliarder celle Informasjon om gjæring: Gjæret ved romtemperatur i vanlig gjæringsspann [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 30. januar 2016 Flasket: 16. februar 2016 Filtrert: Nei Karbonering: N