Brygger: Øyvind Langgård
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 7A Weizen/Weissbier
OG: 1,054
FG: 1,019
Mengde vørter: 26,0l
Mengde ferdig øl: 25,0l
Alkoholstyrke: 4,9%
Beregnet IBU: 12,9
Beregnet farge: 9,6 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
2,7 kg Weyermann Pils
2,7 kg Weyermann Hvete
0,34 kg Weyermann München 2
0,09 Weyermann Acidulated

[B]Humle og krydder[/B]
21 g Smaragd 60 min
21 g Smaragd 10 min
21 g Crystal 10 min
3 g gjærnæring 10 min
3 g Irish moss 10 min

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
En-stegs mesk ved 67*C i 60 min, etterfulgt av utmesking ved 76*C i 10 minutter. 

BIAB.

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP380 - Hefeweissen
Gjærmengde: 300 milliarder celle
Informasjon om gjæring:
Gjæret ved romtemperatur i vanlig gjæringsspann

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 30. januar 2016
Flasket: 16. februar 2016
Filtrert: Nei
Karbonering: N