Brygger: Stian Skogly Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 2C Märzen OG: 1054 FG: 1014 Mengde vørter: 24,0l Mengde ferdig øl: 22,0l Alkoholstyrke: 5,3% Beregnet IBU: 22,0 Beregnet farge: 24,8 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 2,60 kg Weyermann Münich Malt (17,7 EBC) 2,30 kg Weyermann Pilsner Malt (3,9 EBC) 0,30 kg Krystallmalt -120L (236,4 EBC) 0,20 kg Cara-Pilsener (3,9 EBC) 0,10 kg Strøsukker (mot slutten av koketiden) [B]Humle og krydder[/B] 52,00 g Saaz [3,50 %] - kokes 60,0 min 25,00 g Saaz [3,50 %] - kokes 7,0 min [B]Andre ingredienser[/B] 8,00 g Klar urt (Boil 10,0 mins) [B]Meskeinformasjon[/B] RIMS Innmesking 60°C 63°C 25 min 73°C 40 min 78°C 10 min Koking 80 min Skylling til litt over kanten på maltrøret når det er heist opp. [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Saflager W-34/70 Gjærmengde: 2 pakker Informasjon om gjæring: Gjæres ca 1 måned ved 9 grader. [B]Kommentarer[/B] Har bedt om faktura fra Norbrygg 2 ganger, men ikke mottatt. HAr svart JA på spørsmålet om jjeg er medlem. Regner med jeg får faktura før konkurransestart. [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 3. februar 2013 Flasket: 8. mars 2013 Filtrert: Nei Karbonering: N