Brygger: Kurt Haugen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 3B Bock OG: 1,068 FG: 1,020 Mengde vørter: 23,0l Mengde ferdig øl: 21,0l Alkoholstyrke: 6,8% Beregnet IBU: 28,0 Beregnet farge: 38 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Malt: Mørk munich Pilsner Vienna Crystal Carapils Mørk sjokolade [B]Humle og krydder[/B] Humle: Perle Slavyanka [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] Stegmesk: 50, 62 og 66 C Utmesk og skylling: 76 C [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP833 Gjærmengde: Slurry Informasjon om gjæring: 20 dager på 11 C 2 dager på 20 C [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 18. januar 2016 Flasket: 27. februar 2016 Filtrert: Nei Karbonering: F