Brygger: Kurt Haugen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 3B Bock
OG: 1,068
FG: 1,020
Mengde vørter: 23,0l
Mengde ferdig øl: 21,0l
Alkoholstyrke: 6,8%
Beregnet IBU: 28,0
Beregnet farge: 38 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Malt:
Mørk munich
Pilsner
Vienna
Crystal
Carapils
Mørk sjokolade

[B]Humle og krydder[/B]
Humle:
Perle
Slavyanka

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
Stegmesk:
50, 62 og 66 C
Utmesk og skylling: 76 C

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP833
Gjærmengde: Slurry
Informasjon om gjæring:
20 dager på 11 C
2 dager på 20 C

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 18. januar 2016
Flasket: 27. februar 2016
Filtrert: Nei
Karbonering: F