Brygger: Erlann Eldorsen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 13F Klassisk norsk juleøl
OG: 1068
FG: 1016
Mengde vørter: 46,0l
Mengde ferdig øl: 46,0l
Alkoholstyrke: 6,9%
Beregnet IBU: 30,4
Beregnet farge: 37,1 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
5700 g pilsner malt
5000 g munich malt
1200 g crystal malt 150EBC
150 g chocolate malt
1000 g lys spraymalt

[B]Humle og krydder[/B]
66 g Hallertau Tradition pellets 6.8 % 80 min
100 g Tettnang pellets 3.4 % 10 min aroma etter kok

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
20 min ved 52 grader, 60 min ved 66 grader, 5 min ved 78 grader
Speidel

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP833 German Bock
Gjærmengde: 800 ml slurry
Informasjon om gjæring:


[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 23. august 2012
Flasket: 30. desember 2012
Filtrert: Nei
Karbonering: N