Brygger: Erlann Eldorsen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 13F Klassisk norsk juleøl OG: 1068 FG: 1016 Mengde vørter: 46,0l Mengde ferdig øl: 46,0l Alkoholstyrke: 6,9% Beregnet IBU: 30,4 Beregnet farge: 37,1 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 5700 g pilsner malt 5000 g munich malt 1200 g crystal malt 150EBC 150 g chocolate malt 1000 g lys spraymalt [B]Humle og krydder[/B] 66 g Hallertau Tradition pellets 6.8 % 80 min 100 g Tettnang pellets 3.4 % 10 min aroma etter kok [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 20 min ved 52 grader, 60 min ved 66 grader, 5 min ved 78 grader Speidel [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP833 German Bock Gjærmengde: 800 ml slurry Informasjon om gjæring: [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 23. august 2012 Flasket: 30. desember 2012 Filtrert: Nei Karbonering: N