Brygger: Lars Erik Haug
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 7C Belgisk wit
OG: 1,045
FG: 1,007
Mengde vørter: 28,0l
Mengde ferdig øl: 24,0l
Alkoholstyrke: 5,3%
Beregnet IBU: 15,0
Beregnet farge: 6 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Pils
Hvete
Torrified Hvete
Munic I

[B]Humle og krydder[/B]
Saaz
Northern Brewer

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
67 grader for 60 minutter

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP400
Gjærmengde: 210 milliarder
Informasjon om gjæring:
20 grader i 14 dager

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 16. februar 2016
Flasket: 1. mars 2016
Filtrert: Nei
Karbonering: N