Brygger: Lars Erik Haug Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 7C Belgisk wit OG: 1,045 FG: 1,007 Mengde vørter: 28,0l Mengde ferdig øl: 24,0l Alkoholstyrke: 5,3% Beregnet IBU: 15,0 Beregnet farge: 6 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Pils Hvete Torrified Hvete Munic I [B]Humle og krydder[/B] Saaz Northern Brewer [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 67 grader for 60 minutter [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP400 Gjærmengde: 210 milliarder Informasjon om gjæring: 20 grader i 14 dager [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 16. februar 2016 Flasket: 1. mars 2016 Filtrert: Nei Karbonering: N