Brygger: Kjell Thomas Doyle Nilsen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 9E Imperial stout OG: 1,105 FG: 1,035 Mengde vørter: 13,0l Mengde ferdig øl: 12,0l Alkoholstyrke: 9,2% Beregnet IBU: 123,0 Beregnet farge: 142,6 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 4.92 kg TF Maris Otter (57%) 863 g TF Rye Malt (10%) 345 g Bestmaltz Smoked Malt (4%) 345 g TF Dark Crystal (4%) 431 g TF Amber Malt (5%) 431 g TF Brown Malt (5%) 431 g TF Pale Chocolate Malt (5%) 431 g TF Chocolate Malt (5%) 431 g TF Black Malt (5%) [B]Humle og krydder[/B] -45 g Columbus 16.1%aa 60 min -30 g Columbus 16.1%aa 30 min -25 g East Kent Goldings 5%aa 2 min [B]Andre ingredienser[/B] Gjærnæring Whirlfloc O2 [B]Meskeinformasjon[/B] 90 min 66 grader 10 min 73 grader [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP001 Cal Ale Gjærmengde: 285 mld celler Informasjon om gjæring: 16 dager 18-21 grader. [B]Kommentarer[/B] Flasket fra fat med ghetto-beergun. [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 11. januar 2014 Flasket: 5. februar 2014 Filtrert: Nei Karbonering: F