Brygger: Bjarte Nataas
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 10D Saison
OG: 1060
FG: 1012
Mengde vørter: 21,0l
Mengde ferdig øl: 19,0l
Alkoholstyrke: 6,3%
Beregnet IBU: 55,0
Beregnet farge: 13 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
100%pilsmalt

[B]Humle og krydder[/B]
Brewers Gold
Hallertauer Hersbrucker

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
63 grader i 30 minutter
70 grader i 30 minutter
75 grader i 10 minutter

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: BR-134
Gjærmengde: 1M-P-ml
Informasjon om gjæring:
22-28 grader

[B]Kommentarer[/B]
Basert på De Ranke XX bitter, men med annen gjær og aromahumle. Brukte humleblomst

[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 18. november 2018
Flasket: 3. desember 2018
Filtrert: Nei
Karbonering: N