Brygger: Bjarte Nataas Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 10D Saison OG: 1060 FG: 1012 Mengde vørter: 21,0l Mengde ferdig øl: 19,0l Alkoholstyrke: 6,3% Beregnet IBU: 55,0 Beregnet farge: 13 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 100%pilsmalt [B]Humle og krydder[/B] Brewers Gold Hallertauer Hersbrucker [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 63 grader i 30 minutter 70 grader i 30 minutter 75 grader i 10 minutter [B]Gjæring[/B] Gjærtype: BR-134 Gjærmengde: 1M-P-ml Informasjon om gjæring: 22-28 grader [B]Kommentarer[/B] Basert på De Ranke XX bitter, men med annen gjær og aromahumle. Brukte humleblomst [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 18. november 2018 Flasket: 3. desember 2018 Filtrert: Nei Karbonering: N