Brygger: Dag Frode Aasnes
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 4H Irsk rød
OG: 1053
FG: 1010
Mengde vørter: 28,0l
Mengde ferdig øl: 22,0l
Alkoholstyrke: 5,1%
Beregnet IBU: 26,8
Beregnet farge: 28,8 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Pale Malt, Munich, Carared,Caramel og Roasted Barley

[B]Humle og krydder[/B]
Fuggels og East Kent Goldings

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
67ºC = 60 Min
78ºC = 10 Min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: wlp004
Gjærmengde: 1 +starter
Informasjon om gjæring:
18ºC = 18 Dager
4ºC   =  4 Dager (ColdCrash)

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 3. februar 2017
Flasket: 23. februar 2017
Filtrert: Nei
Karbonering: N