Brygger: Dag Frode Aasnes Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 4H Irsk rød OG: 1053 FG: 1010 Mengde vørter: 28,0l Mengde ferdig øl: 22,0l Alkoholstyrke: 5,1% Beregnet IBU: 26,8 Beregnet farge: 28,8 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Pale Malt, Munich, Carared,Caramel og Roasted Barley [B]Humle og krydder[/B] Fuggels og East Kent Goldings [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 67ºC = 60 Min 78ºC = 10 Min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: wlp004 Gjærmengde: 1 +starter Informasjon om gjæring: 18ºC = 18 Dager 4ºC = 4 Dager (ColdCrash) [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 3. februar 2017 Flasket: 23. februar 2017 Filtrert: Nei Karbonering: N