Brygger: Torleif Haug
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 1D Tysk pilsener
OG: 1,050
FG: 1,008
Mengde vørter: 63,0l
Mengde ferdig øl: 46,0l
Alkoholstyrke: 5,6%
Beregnet IBU: 35,0
Beregnet farge: 5 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
11.0 kg Bestmalz Pilsmalt

[B]Humle og krydder[/B]
80g Perle 8.5%, 60 min
35g Hallertau Mittelfrüh 4.3%, 15 min
35g Hallertau Mittelfrüh 4.3%, 0 min

[B]Andre ingredienser[/B]
pH 5.2 stabilizer
foam control
whirlfloc
wyeast gjærnæring
clarity-ferm

[B]Meskeinformasjon[/B]
30 liter meskevann
90 min 65C
Kontinuerlig skylling til 62 liter

(+1 liter ekstra vann for volumkorreksjon)

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Saflager W-34/70
Gjærmengde: 57.5g (5x11.5g)
Informasjon om gjæring:
27 dager ved 10C

[B]Kommentarer[/B]
Flasket med Blichmann Beergun etter 2 mnd ved 4C.

[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 23. november 2013
Flasket: 20. desember 2013
Filtrert: Nei
Karbonering: F