Brygger: Torleif Haug Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 1D Tysk pilsener OG: 1,050 FG: 1,008 Mengde vørter: 63,0l Mengde ferdig øl: 46,0l Alkoholstyrke: 5,6% Beregnet IBU: 35,0 Beregnet farge: 5 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 11.0 kg Bestmalz Pilsmalt [B]Humle og krydder[/B] 80g Perle 8.5%, 60 min 35g Hallertau Mittelfrüh 4.3%, 15 min 35g Hallertau Mittelfrüh 4.3%, 0 min [B]Andre ingredienser[/B] pH 5.2 stabilizer foam control whirlfloc wyeast gjærnæring clarity-ferm [B]Meskeinformasjon[/B] 30 liter meskevann 90 min 65C Kontinuerlig skylling til 62 liter (+1 liter ekstra vann for volumkorreksjon) [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Saflager W-34/70 Gjærmengde: 57.5g (5x11.5g) Informasjon om gjæring: 27 dager ved 10C [B]Kommentarer[/B] Flasket med Blichmann Beergun etter 2 mnd ved 4C. [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 23. november 2013 Flasket: 20. desember 2013 Filtrert: Nei Karbonering: F