Brygger: Øyvind Gulbrandsen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 4E Amerikansk pale ale OG: 1,050 FG: 1,008 Mengde vørter: 22,0l Mengde ferdig øl: 19,0l Alkoholstyrke: 5,2% Beregnet IBU: 40,0 Beregnet farge: 12 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 4 kg maris otter 0,5 kg hvetemalt 0,15 kg krystallmalt 120 EBC [B]Humle og krydder[/B] 7 g magnum 11,9 % i 60 min 25 g equinox 13,9 % i 15 min 30 g equinox 13,9 % i 5 min 30 g equinox 13,9 % ved kokeslutt 30 g amarillo 8,5 % ved kokeslutt [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] Brygger med 20 l Speidel Braumeister. Innmesk: 62°C. 62°C i 30 min og 72°C i 30 min. Utmesk 78°C i 10 min. Skylt mesken med seks liter vann. [B]Gjæring[/B] Gjærtype: White labs wlp 001 Gjærmengde: 1,5 liter starter Informasjon om gjæring: Startet gjæring på 17°C ,økt til 21°C over fire dager og holdt på denne temperaturen ut gjæringstiden. [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 5. februar 2017 Flasket: 18. februar 2017 Filtrert: Nei Karbonering: F