Brygger: Lasse Hennum Hansen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 12B Belgisk fruktlambic OG: 1,050 FG: 1,100 Mengde vørter: 20,0l Mengde ferdig øl: 20,0l Alkoholstyrke: 5,0% Beregnet IBU: 0,0 Beregnet farge: 8 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 4 kg Bavarian Wheat LME [B]Humle og krydder[/B] Kun en håndfull humle for 3 år siden [B]Andre ingredienser[/B] 300g bær pr. liter fordelt slik: 100g Kirsebærpuré 100g Kirsebær 25g Blåbær 75g Bringebær [B]Meskeinformasjon[/B] Ingen mesking [B]Gjæring[/B] Gjærtype: T-58+husgjær Gjærmengde: 1 pk+solera Informasjon om gjæring: Bavarian Wheat gjæres ut i en uke før den tilsettes i eikefatet som huser kulturen fra tidligere år. 10 liter fra tidligere år blandes med 20 liter ny årgang. [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 1. februar 2017 Flasket: 12. februar 2018 Filtrert: Nei Karbonering: F