Brygger: Lasse Hennum Hansen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 12B Belgisk fruktlambic
OG: 1,050
FG: 1,100
Mengde vørter: 20,0l
Mengde ferdig øl: 20,0l
Alkoholstyrke: 5,0%
Beregnet IBU: 0,0
Beregnet farge: 8 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
4 kg Bavarian Wheat LME

[B]Humle og krydder[/B]
Kun en håndfull humle for 3 år siden

[B]Andre ingredienser[/B]
300g bær pr. liter fordelt slik:

100g Kirsebærpuré
100g Kirsebær
25g Blåbær
75g Bringebær

[B]Meskeinformasjon[/B]
Ingen mesking

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: T-58+husgjær
Gjærmengde: 1 pk+solera
Informasjon om gjæring:
Bavarian Wheat gjæres ut i en uke før den tilsettes i eikefatet som huser kulturen fra tidligere år. 10 liter fra tidligere år blandes med 20 liter ny årgang.

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 1. februar 2017
Flasket: 12. februar 2018
Filtrert: Nei
Karbonering: F