Brygger: Aleksander L. Andersen 
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 4C Engelsk strong bitter/Engelsk pale ale
OG: 1,060
FG: 1,012
Mengde vørter: 26,5l
Mengde ferdig øl: 25,0l
Alkoholstyrke: 6,3%
Beregnet IBU: 35,0
Beregnet farge: 24 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Maris Otter, Caramel 120L, Rye malt og Rye flaked.

[B]Humle og krydder[/B]
EKG

[B]Andre ingredienser[/B]
Gjærnæring og Whireflock

[B]Meskeinformasjon[/B]
48gr i 25 min, 69 gr i 50 min, 77 gr i 5 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: wlp002
Gjærmengde: 1 pakke - starter
Informasjon om gjæring:
19gr i 4 dgr og 21gr i 10 dgr.

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 22. august 2017
Flasket: 20. september 2017
Filtrert: Nei
Karbonering: N