Brygger: Aleksander L. Andersen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 4C Engelsk strong bitter/Engelsk pale ale OG: 1,060 FG: 1,012 Mengde vørter: 26,5l Mengde ferdig øl: 25,0l Alkoholstyrke: 6,3% Beregnet IBU: 35,0 Beregnet farge: 24 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Maris Otter, Caramel 120L, Rye malt og Rye flaked. [B]Humle og krydder[/B] EKG [B]Andre ingredienser[/B] Gjærnæring og Whireflock [B]Meskeinformasjon[/B] 48gr i 25 min, 69 gr i 50 min, 77 gr i 5 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: wlp002 Gjærmengde: 1 pakke - starter Informasjon om gjæring: 19gr i 4 dgr og 21gr i 10 dgr. [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 22. august 2017 Flasket: 20. september 2017 Filtrert: Nei Karbonering: N