Brygger: Øyvind Gulbrandsen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 5G Old ale OG: 1,080 FG: 1,020 Mengde vørter: 22,0l Mengde ferdig øl: 19,0l Alkoholstyrke: 7,9% Beregnet IBU: 36,0 Beregnet farge: 48 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] ,6 kg pale ale malt (1,2 kg mesket for seg selv) 0,3 kg amber malt 125 EBC 0,4 kg caramalt 30 EBC 0,2 kg mørk krystallmalt 275 EBC 0,15 kg pale chocolate malt 600 EBC 0,28 lys maltekstrakt 0,25 kg demerarasukker [B]Humle og krydder[/B] 30 g target 11 % i 60 min 25 g fuggles ved kokeslutt [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] Innmesk: 62°C. 68°C i 60 min. Utmesk 78°C i 10 min. Skylt mesken med fem liter vann. [B]Gjæring[/B] Gjærtype: wlp 002 Gjærmengde: 2 liter starter Informasjon om gjæring: Startet på 18°C, økt til 19°C etter ett døgn. Satt i romtemperatur på dag tre. [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 31. januar 2015 Flasket: 18. februar 2015 Filtrert: Nei Karbonering: N