Brygger: Gard W. Karlsnes
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 13E Andre tilsetninger (basistype 10B Lys sterk belgisk ale)
Ekstra ingredienser: Honning og krydder
OG: 1,078
FG: 1,012
Mengde vørter: 23,0l
Mengde ferdig øl: 20,0l
Alkoholstyrke: 8,7%
Beregnet IBU: 22,0
Beregnet farge: 26 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
4.00 kg Pilsner Malt 
1.50 kg Honey 
970.00 g Hvetemalt
500 g Honningkake
400.00 g Biscuit Malt 
400.00 g Wheat, Torrified
200.00 g Special B Malt

[B]Humle og krydder[/B]
25.00 g Goldings, East Kent @ -60 mins 6.50 % alfa
25.00 g Styrian Goldings @ -20 mins 3.50 % alfa

@ -15 min:
1 stk stjerneanis
2 stk kanelstang
3 stk nellikspiker
0,5 g knust allehånde
0,2 g tørket ingefær

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
Single infusion @ 66 grader, 60 min. 

Mashout og skyllling.

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP500, 530, WY3787
Gjærmengde: 2 liter starter
Informasjon om gjæring:
pitchet ved 18 grader, deretter 3 uker @ 18 grader romtemperatur

[B]Kommentarer[/B]
Karbonert med honning istedenfor sukker.

[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 1. november 2014
Flasket: 22. november 2014
Filtrert: Nei
Karbonering: N