Brygger: Gard W. Karlsnes Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 13E Andre tilsetninger (basistype 10B Lys sterk belgisk ale) Ekstra ingredienser: Honning og krydder OG: 1,078 FG: 1,012 Mengde vørter: 23,0l Mengde ferdig øl: 20,0l Alkoholstyrke: 8,7% Beregnet IBU: 22,0 Beregnet farge: 26 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 4.00 kg Pilsner Malt 1.50 kg Honey 970.00 g Hvetemalt 500 g Honningkake 400.00 g Biscuit Malt 400.00 g Wheat, Torrified 200.00 g Special B Malt [B]Humle og krydder[/B] 25.00 g Goldings, East Kent @ -60 mins 6.50 % alfa 25.00 g Styrian Goldings @ -20 mins 3.50 % alfa @ -15 min: 1 stk stjerneanis 2 stk kanelstang 3 stk nellikspiker 0,5 g knust allehånde 0,2 g tørket ingefær [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] Single infusion @ 66 grader, 60 min. Mashout og skyllling. [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP500, 530, WY3787 Gjærmengde: 2 liter starter Informasjon om gjæring: pitchet ved 18 grader, deretter 3 uker @ 18 grader romtemperatur [B]Kommentarer[/B] Karbonert med honning istedenfor sukker. [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 1. november 2014 Flasket: 22. november 2014 Filtrert: Nei Karbonering: N