Brygger: Atle Betten
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 8E Moderne porter og stout
OG: 1064
FG: 1018
Mengde vørter: 25,0l
Mengde ferdig øl: 20,0l
Alkoholstyrke: 6,4%
Beregnet IBU: 46,0
Beregnet farge: 70 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Pale malt
Carafa 3
Crystal 150 EBC
Black Malt 100 EBC
Chocolade malt 700 EBC

[B]Humle og krydder[/B]
Chinook
Amarillo
Cascade
Citra

[B]Andre ingredienser[/B]
Ingen

[B]Meskeinformasjon[/B]
Mesk 90 minutter 66 grader

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Safale 05 
Gjærmengde: 1,1 pose 22 liter
Informasjon om gjæring:
Utgjæring på 5 dager på 18 grader. Økt deretter til 20 grader I 4 dager før tapping

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 1. desember 2015
Flasket: 15. desember 2015
Filtrert: Nei
Karbonering: N