Brygger: Atle Betten Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 8E Moderne porter og stout OG: 1064 FG: 1018 Mengde vørter: 25,0l Mengde ferdig øl: 20,0l Alkoholstyrke: 6,4% Beregnet IBU: 46,0 Beregnet farge: 70 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Pale malt Carafa 3 Crystal 150 EBC Black Malt 100 EBC Chocolade malt 700 EBC [B]Humle og krydder[/B] Chinook Amarillo Cascade Citra [B]Andre ingredienser[/B] Ingen [B]Meskeinformasjon[/B] Mesk 90 minutter 66 grader [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Safale 05 Gjærmengde: 1,1 pose 22 liter Informasjon om gjæring: Utgjæring på 5 dager på 18 grader. Økt deretter til 20 grader I 4 dager før tapping [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 1. desember 2015 Flasket: 15. desember 2015 Filtrert: Nei Karbonering: N