Brygger: Jan Børge Stav Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 13F Klassisk norsk juleøl OG: 1068 FG: 1015 Mengde vørter: 25,0l Mengde ferdig øl: 21,0l Alkoholstyrke: 7,0% Beregnet IBU: 25,0 Beregnet farge: 38 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 1700 g bohemian pilsen 3700 g munich type 2 200 g caramalt 250 g crystalmalt 100 carafa 2 special [B]Humle og krydder[/B] 12 g saaz 60 min 16 g Northern brewer 60 min 27 g saaz 15 min [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 64 grader i 60 min 77 grader i 5 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP833 Gjærmengde: Ca 3 dl slurry Informasjon om gjæring: 10 dager på 11 grader 3 dager på 15 grader 3 dager på 10 grader 1 dag på 7 grader 5 dager på 4 grader [B]Kommentarer[/B] Tappet til corneliusfat 14/12-15 og lagret på 4 grader. [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 21. november 2015 Flasket: 8. oktober 2016 Filtrert: Nei Karbonering: F