Brygger: Kristoffer Breivik Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 6B Amerikansk IPA OG: 1,060 FG: 1,015 Mengde vørter: 25,0l Mengde ferdig øl: 20,0l Alkoholstyrke: 6,2% Beregnet IBU: 41,5 Beregnet farge: 7,7 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] US-05 Yeast (rehydrated) [B]Humle og krydder[/B] 60 min: Chinook 12% 20g 10min: Amarillo 8.4% 20g Cascade 5.6% 20g 5min: Cascade 5.6% 20g Centennial 8.5% 20g Dry hop 7days: Cascade 5.6% 15g Centennial 8.5% 20g Chinook 12% 10g [B]Andre ingredienser[/B] Maris otter pale malt 6kg Wheat malt 0.5kg Caramalt 0.3kg [B]Meskeinformasjon[/B] 66*C 50 min 78*C 10 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: US-05 Gjærmengde: 2 packs Informasjon om gjæring: Fermented in temprature controlled enviorment on 18*C Carbonated with 6g sugar per liters on 22*C for 2 weeks [B]Kommentarer[/B] unfiltered [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 7. februar 2016 Flasket: 22. februar 2016 Filtrert: Nei Karbonering: N