Brygger: Kristoffer Breivik
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 6B Amerikansk IPA
OG: 1,060
FG: 1,015
Mengde vørter: 25,0l
Mengde ferdig øl: 20,0l
Alkoholstyrke: 6,2%
Beregnet IBU: 41,5
Beregnet farge: 7,7 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
US-05 Yeast (rehydrated)

[B]Humle og krydder[/B]
60 min:

Chinook 12% 20g 

10min:

Amarillo 8.4% 20g 
Cascade 5.6% 20g

5min:

Cascade 5.6% 20g
Centennial 8.5% 20g

Dry hop 7days:

Cascade 5.6% 15g
Centennial 8.5% 20g
Chinook 12% 10g

[B]Andre ingredienser[/B]
Maris otter pale malt 6kg

Wheat malt 0.5kg

Caramalt 0.3kg

[B]Meskeinformasjon[/B]
66*C 50 min

78*C 10 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: US-05
Gjærmengde: 2 packs
Informasjon om gjæring:
Fermented in temprature controlled enviorment on 18*C

Carbonated with 6g sugar per liters on 22*C for 2 weeks

[B]Kommentarer[/B]
unfiltered

[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 7. februar 2016
Flasket: 22. februar 2016
Filtrert: Nei
Karbonering: N