Brygger: Stian H. Bøe Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 9B Amerikansk barley wine OG: 1094 FG: 1012 Mengde vørter: 50,0l Mengde ferdig øl: 46,0l Alkoholstyrke: 10,9% Beregnet IBU: 96,0 Beregnet farge: 28 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 1 kg demerara sukker Malt [B]Humle og krydder[/B] Summit Ahtanum Centennial Chinook Galaxy [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] Mesket på 67 grader i 90 minutt. Mash out på 75 grader. [B]Gjæring[/B] Gjærtype: 2 glass wlp 001 Gjærmengde: 2l steppet x4 Informasjon om gjæring: Pitcha gjær på 15 grader. Økte til 17 grader i 2 døgn 18 grader i 4 døgn 20 grader i 12 døgn [B]Kommentarer[/B] Gjærte ned lengre enn forventet. [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 8. februar 2014 Flasket: 26. februar 2014 Filtrert: Nei Karbonering: N