Brygger: Ole Hågensen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 2B Wiener
OG: 1055
FG: 1012
Mengde vørter: 29,0l
Mengde ferdig øl: 27,0l
Alkoholstyrke: 5,6%
Beregnet IBU: 29,0
Beregnet farge: 26 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
2400 gram pils malt
2400 gram munich malt
3600 gram vienna malt
90 gram chocolate malt

[B]Humle og krydder[/B]
10 gram magnum 10 % 60 minutter
70 gram saaz 3% 60 minutter
30 gram saaz 3% 10 minutter

[B]Andre ingredienser[/B]
67 grader 60 min no sparge

[B]Meskeinformasjon[/B]


[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: saflager w34/70
Gjærmengde: 2 pakker
Informasjon om gjæring:
primærgjæring 10 grader 3 uker

sekundær på fat

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 9. januar 2013
Flasket: 25. mars 2013
Filtrert: Nei
Karbonering: F