Brygger: Ole Hågensen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 2B Wiener OG: 1055 FG: 1012 Mengde vørter: 29,0l Mengde ferdig øl: 27,0l Alkoholstyrke: 5,6% Beregnet IBU: 29,0 Beregnet farge: 26 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 2400 gram pils malt 2400 gram munich malt 3600 gram vienna malt 90 gram chocolate malt [B]Humle og krydder[/B] 10 gram magnum 10 % 60 minutter 70 gram saaz 3% 60 minutter 30 gram saaz 3% 10 minutter [B]Andre ingredienser[/B] 67 grader 60 min no sparge [B]Meskeinformasjon[/B] [B]Gjæring[/B] Gjærtype: saflager w34/70 Gjærmengde: 2 pakker Informasjon om gjæring: primærgjæring 10 grader 3 uker sekundær på fat [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 9. januar 2013 Flasket: 25. mars 2013 Filtrert: Nei Karbonering: F