Brygger: Tom Gaathaug
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 10D Saison
OG: 1,065
FG: 1,012
Mengde vørter: 22,0l
Mengde ferdig øl: 17,0l
Alkoholstyrke: 7,2%
Beregnet IBU: 42,0
Beregnet farge: 12 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
6,30 kg Pale malt, Bel
0,67 kg Wheat malt, Bel

[B]Humle og krydder[/B]
Amarillo 28 g - 90 min
Citra 28 g - 15 min
Amarillo 32 g - 0 min
Citra 32 g - 0 min

Amarillo 37 g - tørrhumlet 5 dager

[B]Andre ingredienser[/B]
whirlfloc 0,5 tab.

[B]Meskeinformasjon[/B]
mesk 60 min på 67 grader

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: safbrew ale s-33
Gjærmengde: 2 pk
Informasjon om gjæring:
oksygen 1 l/min

2 uker på 19 grader

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 15. august 2015
Flasket: 1. september 2015
Filtrert: Nei
Karbonering: N