Brygger: Tom Gaathaug Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 10D Saison OG: 1,065 FG: 1,012 Mengde vørter: 22,0l Mengde ferdig øl: 17,0l Alkoholstyrke: 7,2% Beregnet IBU: 42,0 Beregnet farge: 12 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 6,30 kg Pale malt, Bel 0,67 kg Wheat malt, Bel [B]Humle og krydder[/B] Amarillo 28 g - 90 min Citra 28 g - 15 min Amarillo 32 g - 0 min Citra 32 g - 0 min Amarillo 37 g - tørrhumlet 5 dager [B]Andre ingredienser[/B] whirlfloc 0,5 tab. [B]Meskeinformasjon[/B] mesk 60 min på 67 grader [B]Gjæring[/B] Gjærtype: safbrew ale s-33 Gjærmengde: 2 pk Informasjon om gjæring: oksygen 1 l/min 2 uker på 19 grader [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 15. august 2015 Flasket: 1. september 2015 Filtrert: Nei Karbonering: N