Brygger: Olav Rostveit Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 4H Irsk rød OG: 1,053 FG: 1,014 Mengde vørter: 185,0l Mengde ferdig øl: 170,0l Alkoholstyrke: 5,4% Beregnet IBU: 22,0 Beregnet farge: 28 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 25 kg Lys Munchener 4,9 kg Melanoidin 6,6 kg Red X 1,7 kg Lys Karamell 0,4 kg Roasted [B]Humle og krydder[/B] 160 g Northern Brewer 60 min. 100 g East Kent Golding 10 min. [B]Andre ingredienser[/B] 5 g Protafloc 15 min. kok. Brewers Clarex i gjæringskar. Klarin av ferdig øl med Superkleer/Magicol 250AS [B]Meskeinformasjon[/B] Mesk 64 gr.C i 90 min. Utmesk 78 gr.C 15 min. [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Mangrove Jacks M07 Gjærmengde: 70 gram. Informasjon om gjæring: Startet gjæring på 18 gr.C Økte temp. til 19 gr.C etter 4 dgr. Økte til 21 gr.C siste uke. [B]Kommentarer[/B] Dato for flasketapping er egentlig dato for fattapping. flasker ble mottrykksfylt 2016-08-22. [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 28. desember 2015 Flasket: 14. januar 2016 Filtrert: Nei Karbonering: N