Brygger: Thomas Hellberg Hagen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 1D Tysk pilsener OG: 1,053 FG: 1,012 Mengde vørter: 50,0l Mengde ferdig øl: 50,0l Alkoholstyrke: 5,5% Beregnet IBU: 32,0 Beregnet farge: 11,4 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 9.900 kg Pilsner (84.48%) 0.606 kg Carapils (Dextrine) (5.17%) 0.606 kg Melanoidin (5.17%) 0.606 kg Munich I (5.17%) [B]Humle og krydder[/B] 90.0 g Hallertau Mittlefrueh Pellet (6.3% Alpha) @ 60 Minutes (Boil) (1.8 g/L) 25.0 g Hallertau Mittlefrueh Pellet (6.3% Alpha) @ 15 Minutes (Boil) (0.5 g/L) 25.0 g Hallertau Mittlefrueh Pellet (6.3% Alpha) @ 1 Minutes (Boil) (0.5 g/L) [B]Andre ingredienser[/B] 1.0 stk Whirlfloc Tablet @ 15 Minutes (Boil) 1.0 ts Yeast Nutrient @ 15 Minutes (Boil) [B]Meskeinformasjon[/B] 60 min @ 60 grader 40 min @ 78 grader [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP830 Gjærmengde: iht mrmalty Informasjon om gjæring: Primary: 21 days @ 6° C Secondary: 7 days @ 15° C [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 16. september 2016 Flasket: 14. oktober 2016 Filtrert: Nei Karbonering: N