Brygger: Thomas Hellberg Hagen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 1D Tysk pilsener
OG: 1,053
FG: 1,012
Mengde vørter: 50,0l
Mengde ferdig øl: 50,0l
Alkoholstyrke: 5,5%
Beregnet IBU: 32,0
Beregnet farge: 11,4 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
9.900 kg Pilsner (84.48%)
0.606 kg Carapils (Dextrine) (5.17%)
0.606 kg Melanoidin (5.17%)
0.606 kg Munich I (5.17%)

[B]Humle og krydder[/B]
90.0 g Hallertau Mittlefrueh Pellet (6.3% Alpha) @ 60 Minutes (Boil) (1.8 g/L)
25.0 g Hallertau Mittlefrueh Pellet (6.3% Alpha) @ 15 Minutes (Boil) (0.5 g/L)
25.0 g Hallertau Mittlefrueh Pellet (6.3% Alpha) @ 1 Minutes (Boil) (0.5 g/L)

[B]Andre ingredienser[/B]
1.0 stk Whirlfloc Tablet @ 15 Minutes (Boil)
1.0 ts Yeast Nutrient @ 15 Minutes (Boil)

[B]Meskeinformasjon[/B]
60 min @ 60 grader
40 min @ 78 grader

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP830
Gjærmengde: iht mrmalty
Informasjon om gjæring:
Primary:	21 days @ 6° C
Secondary:	7 days @ 15° C

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 16. september 2016
Flasket: 14. oktober 2016
Filtrert: Nei
Karbonering: N