Brygger: Reinhard Mjaatvedt Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 2E Mørk tsjekkisk lager OG: 1052 FG: 1012 Mengde vørter: 54,0l Mengde ferdig øl: 46,0l Alkoholstyrke: 5,0% Beregnet IBU: 25,0 Beregnet farge: 0 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 9,50 kg Weyermann Pilsner 1,30 kg Caramunich Malt 1,30 kg Munich Malt - 10L 0,25 kg Chocolate Malt [B]Humle og krydder[/B] 100,00 gm Saaz [4,00 %] (60 min) 50,00 gm Saaz [4,00 %] (20 min) 25,00 gm Saaz [4,00 %] (5 min) [B]Andre ingredienser[/B] 2,00 tsp Irish Moss i koketank 10 min før slutt 2 stk Servomyces i koketank 10 min før slutt [B]Meskeinformasjon[/B] 90 minutter ved 67C 2 spisesjeer 5.2 Stabiliser i mesketanken [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Fermentis S-23 Gjærmengde: Gjenbruk fra Pilsner brygg Informasjon om gjæring: 2 uker ved 9C [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 27. januar 2013 Flasket: 21. februar 2013 Filtrert: Nei Karbonering: N