Brygger: Erland R. Nordgård
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 4I Amerikansk amber
OG: 1,056
FG: 1,017
Mengde vørter: 29,0l
Mengde ferdig øl: 22,0l
Alkoholstyrke: 5,1%
Beregnet IBU: 35,0
Beregnet farge: 25,3 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
4,19 kg Pale Malt
0,45 kg Munich Malt 20L
0,34 kg Caramel Malt 40L
0,227 kg Caramel Malt 120L
0,227 kg Amber Malt

[B]Humle og krydder[/B]
Galena, 18 g, 13%, 60 min
Amarillo, 18 g, 9,3%, 10 min
Amarillo, 18 g, 9,3 %, 0 min

[B]Andre ingredienser[/B]
0,5 stk Protafloc, 15 min
2 g WLN1000-HB, 15 min

[B]Meskeinformasjon[/B]
66 C, 20 min
72 C, 20 min
77 C, 5 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP001
Gjærmengde: 1,5 L starter 
Informasjon om gjæring:
13 dager, 19-20 C.

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 19. september 2015
Flasket: 2. oktober 2015
Filtrert: Nei
Karbonering: N