Brygger: Erland R. Nordgård Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 4I Amerikansk amber OG: 1,056 FG: 1,017 Mengde vørter: 29,0l Mengde ferdig øl: 22,0l Alkoholstyrke: 5,1% Beregnet IBU: 35,0 Beregnet farge: 25,3 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 4,19 kg Pale Malt 0,45 kg Munich Malt 20L 0,34 kg Caramel Malt 40L 0,227 kg Caramel Malt 120L 0,227 kg Amber Malt [B]Humle og krydder[/B] Galena, 18 g, 13%, 60 min Amarillo, 18 g, 9,3%, 10 min Amarillo, 18 g, 9,3 %, 0 min [B]Andre ingredienser[/B] 0,5 stk Protafloc, 15 min 2 g WLN1000-HB, 15 min [B]Meskeinformasjon[/B] 66 C, 20 min 72 C, 20 min 77 C, 5 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP001 Gjærmengde: 1,5 L starter Informasjon om gjæring: 13 dager, 19-20 C. [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 19. september 2015 Flasket: 2. oktober 2015 Filtrert: Nei Karbonering: N