Brygger: Joshua Smith Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 4E Amerikansk pale ale OG: 1,054 FG: 1,009 Mengde vørter: 25,0l Mengde ferdig øl: 24,0l Alkoholstyrke: 5,9% Beregnet IBU: 29,6 Beregnet farge: 19,1 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 5.4kg Maris Otter .7kg Hvete malt .5kg Vienna malt .4kg Caravienna malt .13kg Acidulated malt .08kg Brun malt [B]Humle og krydder[/B] 15g - Warrior (60min) 20g - Equinox (5min) 20g - Motueka (5min) 40g - Equinox (hopstand - 30min) 40g - Motueka (hopstand - 30min) 40g - Equinox (tørrhumle - 5 dager) 40g - Motueka (tørrhumle - 5 dager) [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 21L - 67c i 30 minutter. La den sinke ned til 65c siste 30 min. 15L - batch sparge - 75c [B]Gjæring[/B] Gjærtype: us-05 Gjærmengde: 2 pakker - rehydrert Informasjon om gjæring: Pitch gjæren 17c. 18c i 5 dager - SG - 1.012 Tørrhumle i - begynne å heve temperaturen - 0.5c hver 12 timer til 22. FG - 1.009. Cold crash i 4 dager. [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 23. januar 2016 Flasket: 6. februar 2016 Filtrert: Nei Karbonering: N