Brygger: Joshua Smith
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 4E Amerikansk pale ale
OG: 1,054
FG: 1,009
Mengde vørter: 25,0l
Mengde ferdig øl: 24,0l
Alkoholstyrke: 5,9%
Beregnet IBU: 29,6
Beregnet farge: 19,1 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
5.4kg Maris Otter
.7kg Hvete malt
.5kg Vienna malt
.4kg Caravienna malt
.13kg Acidulated malt
.08kg Brun malt

[B]Humle og krydder[/B]
15g - Warrior (60min)
20g - Equinox (5min)
20g - Motueka (5min)
40g - Equinox (hopstand - 30min)
40g - Motueka (hopstand - 30min)
40g - Equinox (tørrhumle - 5 dager)
40g - Motueka (tørrhumle - 5 dager)

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
21L - 67c i 30 minutter. La den sinke ned til 65c siste 30 min. 
15L - batch sparge - 75c

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: us-05
Gjærmengde: 2 pakker - rehydrert
Informasjon om gjæring:
Pitch gjæren 17c. 18c i 5 dager - SG - 1.012
Tørrhumle i - begynne å heve temperaturen - 0.5c hver 12 timer til 22. 
FG - 1.009. Cold crash i 4 dager.

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 23. januar 2016
Flasket: 6. februar 2016
Filtrert: Nei
Karbonering: N