Brygger: Michael Dahlen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 7A Weizen/Weissbier
OG: 1,053
FG: 1,013
Mengde vørter: 16,0l
Mengde ferdig øl: 12,0l
Alkoholstyrke: 5,25%
Beregnet IBU: 12,0
Beregnet farge: 13 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
67% Wheat Blanc
30% Pilsen
3% Caramunich 3

[B]Humle og krydder[/B]
Tettnang @ 90 min

[B]Andre ingredienser[/B]
H3PO4, CaCl, CaSo4, vann, Servomyces

[B]Meskeinformasjon[/B]
30min @63C med halv grist og halv vannmengde
15min @43C tilsatt resten av malt og vann
10min @50C
30min @63C
60min @72C
+ utmesk

Tempøkning 1C/min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WY3068 + WLP380
Gjærmengde: 35 + 25ml
Informasjon om gjæring:
Pitch 17C 1.25C/6t opp til 22C.

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 5. februar 2018
Flasket: 13. februar 2018
Filtrert: Nei
Karbonering: N