Brygger: Michael Dahlen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 7A Weizen/Weissbier OG: 1,053 FG: 1,013 Mengde vørter: 16,0l Mengde ferdig øl: 12,0l Alkoholstyrke: 5,25% Beregnet IBU: 12,0 Beregnet farge: 13 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 67% Wheat Blanc 30% Pilsen 3% Caramunich 3 [B]Humle og krydder[/B] Tettnang @ 90 min [B]Andre ingredienser[/B] H3PO4, CaCl, CaSo4, vann, Servomyces [B]Meskeinformasjon[/B] 30min @63C med halv grist og halv vannmengde 15min @43C tilsatt resten av malt og vann 10min @50C 30min @63C 60min @72C + utmesk Tempøkning 1C/min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WY3068 + WLP380 Gjærmengde: 35 + 25ml Informasjon om gjæring: Pitch 17C 1.25C/6t opp til 22C. [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 5. februar 2018 Flasket: 13. februar 2018 Filtrert: Nei Karbonering: N