Brygger: Sigurd Øien-Ødegaard Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 6B Amerikansk IPA OG: 1,072 FG: 1,013 Mengde vørter: 100,0l Mengde ferdig øl: 100,0l Alkoholstyrke: 7,9% Beregnet IBU: 76,0 Beregnet farge: 14 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 21 kg pils 4 kg munich 2 kg sauermalt 0.75 kg rolled oats 1 kg carapils [B]Humle og krydder[/B] 130 g Chinook @60 min 50g Cascade + 25g Chinook + 25g Citra @10 min 50g Cascade + 25g Chinook + 25g Citra @5 min 100g Cascade + 25g Chinook + 25g Citra @1 min 100g Cascade + 50g Chinook + 50g Citra @0 min 400g Cascade + 100g Chinook + 200g Citra @tørrhumling [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 1h, 60 min. 20 g CaSO4 og 10 g MgSO4 som vannjustering. [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP001 Gjærmengde: 1000 mrd celler Informasjon om gjæring: 21 grader 4 dager, tørrhumling 4 dager, kjøling til 4 grader, tapping. [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 2. mai 2014 Flasket: 12. mai 2014 Filtrert: Nei Karbonering: N