Brygger: Sigurd Øien-Ødegaard
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 6B Amerikansk IPA
OG: 1,072
FG: 1,013
Mengde vørter: 100,0l
Mengde ferdig øl: 100,0l
Alkoholstyrke: 7,9%
Beregnet IBU: 76,0
Beregnet farge: 14 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
21 kg pils
4 kg munich
2 kg sauermalt
0.75 kg rolled oats
1 kg carapils

[B]Humle og krydder[/B]
130 g Chinook @60 min
50g Cascade + 25g Chinook + 25g Citra @10 min
50g Cascade + 25g Chinook + 25g Citra @5 min
100g Cascade + 25g Chinook + 25g Citra @1 min
100g Cascade + 50g Chinook + 50g Citra @0 min
400g Cascade + 100g Chinook + 200g Citra @tørrhumling

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
1h, 60 min. 20 g CaSO4 og 10 g MgSO4 som vannjustering.

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP001
Gjærmengde: 1000 mrd celler
Informasjon om gjæring:
21 grader 4 dager, tørrhumling 4 dager, kjøling til 4 grader, tapping.

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 2. mai 2014
Flasket: 12. mai 2014
Filtrert: Nei
Karbonering: N