Brygger: Lars Erik Haug
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 13D Andre røykøl (basistype 10D Saison)
Ekstra ingredienser: 
OG: 1,060
FG: 1,010
Mengde vørter: 23,0l
Mengde ferdig øl: 19,0l
Alkoholstyrke: 6,8%
Beregnet IBU: 29,0
Beregnet farge: 17 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Maris Otter
Flaked oats
Peated malt
Rye
Cararye
Caramalt

[B]Humle og krydder[/B]
EKG

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
66 grader i 60 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP565
Gjærmengde: 369 milliarder
Informasjon om gjæring:
fra 20 som øker jevnt opp til 25 etter ca 8 dager hvor den holdes 3 dager og går ned til 20 igjen over tre dager

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 17. februar 2016
Flasket: 2. mars 2016
Filtrert: Nei
Karbonering: N