Brygger: Lars Erik Haug Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 13D Andre røykøl (basistype 10D Saison) Ekstra ingredienser: OG: 1,060 FG: 1,010 Mengde vørter: 23,0l Mengde ferdig øl: 19,0l Alkoholstyrke: 6,8% Beregnet IBU: 29,0 Beregnet farge: 17 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Maris Otter Flaked oats Peated malt Rye Cararye Caramalt [B]Humle og krydder[/B] EKG [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 66 grader i 60 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP565 Gjærmengde: 369 milliarder Informasjon om gjæring: fra 20 som øker jevnt opp til 25 etter ca 8 dager hvor den holdes 3 dager og går ned til 20 igjen over tre dager [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 17. februar 2016 Flasket: 2. mars 2016 Filtrert: Nei Karbonering: N