Brygger: Jørgen Olsen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 6C Imperial IPA
OG: 1,075
FG: 1,015
Mengde vørter: 20,0l
Mengde ferdig øl: 16,0l
Alkoholstyrke: 8,1%
Beregnet IBU: 126,0
Beregnet farge: 22 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
3000 g Maris Otter
2000 g Pale ale
300 g Munich Dark
200 g Vienna
100 g Crystal malt 120 EBC
100 g Hvetemalt
50 g Sjokolademalt (for farge)
550 g DME
100 g sukker

[B]Humle og krydder[/B]
FWH: 37 g Citra

15 min: 35 g Amarillo, 35 g Centennial, 25 g Citra

5 min: 40 g Amarillo, 40 g Centennial, 30 g Citra

0 min: 50 g Amarillo, 50 g Centennial, 40 g Citra

Dry hop 5 dager: 50 g Amarillo, 40 g Centennial, 40 g Citra, 14 g Cascade

[B]Andre ingredienser[/B]
1/3 Protafloc-tablett
Gjærnæring
Brewer's Clarex
Gelatin

[B]Meskeinformasjon[/B]
40 grader mash in
64 grader i 90 min
78 grader i 10 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: YeastBay Vermont Ale
Gjærmengde: 470 mrd/ml/*P
Informasjon om gjæring:
Pitchet på 17 grader med naturlig stigning til 20 grader. Økt til 21 etter 3 døgn, videre til 23 etter 4 døgn.

Coldcrash+gelatin

[B]Kommentarer[/B]
Brygget på Speidel 20 l.

Denne gjæren fungerer godt sammen med typiske vestkysthumler, men gjærer ikke like mye ut som f.eks. WLP001. Derav navnet Sweet Conan.

[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 21. februar 2016
Flasket: 6. mars 2016
Filtrert: Nei
Karbonering: N