Brygger: Jørgen Olsen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 6C Imperial IPA OG: 1,075 FG: 1,015 Mengde vørter: 20,0l Mengde ferdig øl: 16,0l Alkoholstyrke: 8,1% Beregnet IBU: 126,0 Beregnet farge: 22 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 3000 g Maris Otter 2000 g Pale ale 300 g Munich Dark 200 g Vienna 100 g Crystal malt 120 EBC 100 g Hvetemalt 50 g Sjokolademalt (for farge) 550 g DME 100 g sukker [B]Humle og krydder[/B] FWH: 37 g Citra 15 min: 35 g Amarillo, 35 g Centennial, 25 g Citra 5 min: 40 g Amarillo, 40 g Centennial, 30 g Citra 0 min: 50 g Amarillo, 50 g Centennial, 40 g Citra Dry hop 5 dager: 50 g Amarillo, 40 g Centennial, 40 g Citra, 14 g Cascade [B]Andre ingredienser[/B] 1/3 Protafloc-tablett Gjærnæring Brewer's Clarex Gelatin [B]Meskeinformasjon[/B] 40 grader mash in 64 grader i 90 min 78 grader i 10 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: YeastBay Vermont Ale Gjærmengde: 470 mrd/ml/*P Informasjon om gjæring: Pitchet på 17 grader med naturlig stigning til 20 grader. Økt til 21 etter 3 døgn, videre til 23 etter 4 døgn. Coldcrash+gelatin [B]Kommentarer[/B] Brygget på Speidel 20 l. Denne gjæren fungerer godt sammen med typiske vestkysthumler, men gjærer ikke like mye ut som f.eks. WLP001. Derav navnet Sweet Conan. [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 21. februar 2016 Flasket: 6. mars 2016 Filtrert: Nei Karbonering: N