Brygger: Andreas Gregor
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 4G Kölsch
OG: 1,053
FG: 1,019
Mengde vørter: 20,0l
Mengde ferdig øl: 18,0l
Alkoholstyrke: 4,0%
Beregnet IBU: 28,0
Beregnet farge: 5 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
3,0 kg Pilsner Malt
1,61 kg Wiener
790 g Weizen
200 g Surmalt

[B]Humle og krydder[/B]
49,4 g Spalter Select med 4,2% Alpha.
15,5 g Magnum med 13,4% Alpha.

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
59 grad: Innmesking
57 grad: 10 min.
63 grad: 45 min.
72 grad: 20 min.
78 grad: Avmesking

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Wyeast 2565 Kølsch
Gjærmengde: 1 pakke
Informasjon om gjæring:
Hovedgjæring: 4 dager på 22 grader.
Tapper over på fat med restextrakt.
Lagring:
4 uke på 4 grader.
2 uke på 0,5 grader.

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 29. desember 2015
Flasket: 6. februar 2016
Filtrert: Nei
Karbonering: N