Brygger: Andreas Gregor Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 4G Kölsch OG: 1,053 FG: 1,019 Mengde vørter: 20,0l Mengde ferdig øl: 18,0l Alkoholstyrke: 4,0% Beregnet IBU: 28,0 Beregnet farge: 5 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 3,0 kg Pilsner Malt 1,61 kg Wiener 790 g Weizen 200 g Surmalt [B]Humle og krydder[/B] 49,4 g Spalter Select med 4,2% Alpha. 15,5 g Magnum med 13,4% Alpha. [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 59 grad: Innmesking 57 grad: 10 min. 63 grad: 45 min. 72 grad: 20 min. 78 grad: Avmesking [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Wyeast 2565 Kølsch Gjærmengde: 1 pakke Informasjon om gjæring: Hovedgjæring: 4 dager på 22 grader. Tapper over på fat med restextrakt. Lagring: 4 uke på 4 grader. 2 uke på 0,5 grader. [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 29. desember 2015 Flasket: 6. februar 2016 Filtrert: Nei Karbonering: N