Brygger: Joar Eitrheim
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 7C Belgisk wit
OG: 1050
FG: 1010
Mengde vørter: 63,0l
Mengde ferdig øl: 57,0l
Alkoholstyrke: 5,2%
Beregnet IBU: 16,0
Beregnet farge: 7,1 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Wheat Malt
Pilsner Malt
Turbinado Sugar

[B]Humle og krydder[/B]
Tettnang
Orange Peel
Coriander Seed

[B]Andre ingredienser[/B]
Servomyces Gjærnæring

[B]Meskeinformasjon[/B]
Stegmesk fra 40 til 78 grader.

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP300
Gjærmengde: 2 rør
Informasjon om gjæring:
Lite mengde gjær som er gjæret på høy tempratur for å utvikle estere-

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: None
Flasket: None
Filtrert: Nei
Karbonering: F