Brygger: Joar Eitrheim Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 7C Belgisk wit OG: 1050 FG: 1010 Mengde vørter: 63,0l Mengde ferdig øl: 57,0l Alkoholstyrke: 5,2% Beregnet IBU: 16,0 Beregnet farge: 7,1 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Wheat Malt Pilsner Malt Turbinado Sugar [B]Humle og krydder[/B] Tettnang Orange Peel Coriander Seed [B]Andre ingredienser[/B] Servomyces Gjærnæring [B]Meskeinformasjon[/B] Stegmesk fra 40 til 78 grader. [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP300 Gjærmengde: 2 rør Informasjon om gjæring: Lite mengde gjær som er gjæret på høy tempratur for å utvikle estere- [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: None Flasket: None Filtrert: Nei Karbonering: F