Brygger: Stian Steinsholm
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 12E Berliner weisse
OG: 1,038
FG: 1,008
Mengde vørter: 140,0l
Mengde ferdig øl: 135,0l
Alkoholstyrke: 4,0%
Beregnet IBU: 8,0
Beregnet farge: 15 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Pilsnermalt
Hvetemalt

[B]Humle og krydder[/B]
Tettnang

[B]Andre ingredienser[/B]
Kirsebær
Melkesyre
Gjærnæring
Klarningsmiddel

[B]Meskeinformasjon[/B]
Mesket på 66 grader i 75 min. 
Utmesk på 78 grader á 10 min
Kontinuerlig skylling.

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Safale US-05
Gjærmengde: 69 gram
Informasjon om gjæring:
Gjæret på 18,5 grader i 14 dager.

[B]Kommentarer[/B]
Det anbefales at bunnfall roteres/ristes inn i øl for å få med alt av smaker/kirsebær.

[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 26. juli 2017
Flasket: 9. august 2017
Filtrert: Nei
Karbonering: N