Brygger: Stian Steinsholm Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 12E Berliner weisse OG: 1,038 FG: 1,008 Mengde vørter: 140,0l Mengde ferdig øl: 135,0l Alkoholstyrke: 4,0% Beregnet IBU: 8,0 Beregnet farge: 15 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Pilsnermalt Hvetemalt [B]Humle og krydder[/B] Tettnang [B]Andre ingredienser[/B] Kirsebær Melkesyre Gjærnæring Klarningsmiddel [B]Meskeinformasjon[/B] Mesket på 66 grader i 75 min. Utmesk på 78 grader á 10 min Kontinuerlig skylling. [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Safale US-05 Gjærmengde: 69 gram Informasjon om gjæring: Gjæret på 18,5 grader i 14 dager. [B]Kommentarer[/B] Det anbefales at bunnfall roteres/ristes inn i øl for å få med alt av smaker/kirsebær. [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 26. juli 2017 Flasket: 9. august 2017 Filtrert: Nei Karbonering: N